Skip links

Lorem Ipsum

Musikvideoer

Armonico Tributo. Bach Air. Vivaldi Spring. Corelli Concerto grosso. Er et bud på, hvordan vi udforsker den tidlige musik og gør den levende for et internationalt publikum ved at skubbe til barok musikkens grænser og fortælling.

Lorem Ipsum

OUTREACH PROJEKTER

Concerto Copenhagen har gennem mange år arbejdet med en række tiltag indenfor outreach og undervisning. Initiativerne omfatter en bred vifte af aktiviteter – fra musikforestillinger med billedbog for små børn og optræden på hospitaler og plejehjem over samarbejder med Statens Museum for Kunst om formidling for Folkeskoleklasser og med andre partnere om særlige tiltag overfor unge til samarbejde med MGK i København og på Skt. Annæ Gymnasium om workshopprojekter for unge talenter og samarbejde med DKDM om workshops og kurser i barokmusik for de konservatoriestuderende.

Lorem Ipsum

Champagne!

Concerto Copenhagen genopdager toppen af poppens musik i 1840’erne og Tivolis største attraktion – musik af den legendarisk H. C. Lumbye. I dag er vi vant til at høre Champagnegaloppen spillet af moderne symfoniorkestre på 60 musikere eller endnu flere, men sådan har det ikke altid været. Men hvordan lød musikken egentlig dengang i 1840’erne i Tivoli? Dengang skulle musikken bevise sit værd i rå omgivelser. Koncertsalen var kun 240 kvadratmeter og blot bygget af brædder beklædt med et lærred – så hvis det regnede, så blev koncerten afbrudt eller aflyst. Ikke desto mindre var det lyden af dansk popmusik, som Lars Ulrik Mortensen og Concerto Copenhagen nu giver sit bud på. Så tæt på som vi nu kan komme.

Lorem Ipsum

Armonico Tributo

Er vi virkelig er frie individer eller om vi holder os selv fanget? Og hvordan håndterer vi vores indre konflikter som menneske? Lad Emma Farnell-Watson og CoCo tage dig med på en rejse gennem bevidstheden i musikvideoen Armonico Tributo, som handler om kontrol og dét at give slip. Gennem musik og dans bevæger vi os mellem det håndgribelige og uhåndgribelige på en og samme tid i musikkens univers.

Brandenburg Concertos 7-12, concerto copenhagen

Lorem Ipsum

BRANDENBURGKONCERTER 7-12

Brandenburg 7-12? Det er jo ikke en ting! Og alligevel kan CoCos musikere præsenterer seks nye ”Brandenburgkoncerter” baseret på Bachs egen musik. Inspireret af J. S Bachs egen jævnlige genbrug og omskrivninger har oboist Antoine Torunczyk – i tæt samarbejde med Concerto Copenhagens musikere – instrumenteret Bachs seks orgel-triosonater med Brandenburgkoncerterne som forbillede.

Lorem Ipsum

S P A C E S

Levende musik udfolder sig i tid og rum. I musikvideoserien 'Spaces' fremfører Concerto Copenhagen musik i forskellige rum og omgivelser, der giver nye tilgange og perspektiver til oplevelsen.

Lorem Ipsum

Behind the scenes & Making of

At producere en video er en kompleks og omfattende opgave, som vi tager meget seriøst. Hos Concerto Copenhagen arbejder vi tæt sammen med mange dygtige mennesker, for at bringe vores visioner til live og bringe kunsten ud til jer.

Lorem Ipsum

Koncerter

Koncerter er en kernedel af Concerto Copenhagens DNA. Det er i den umiddelbare fremførelse, at musikken virkelig ånder og lever, og her instrumenterne i den grad kommer til sin ret. Vi håber på at se dig til en af de mange, mange koncerter vi fremfører hvert år.

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Spaces

Lorem Ipsum....