Skip links

Julekoncert 2023 – Late Night

TÆND ET LYS I MØRKET

Tænd et lys i mørket med Concerto Copenhagen, når vi byder julen, håbet og lyset velkommen på årets længste nat.  

Julen er blevet fejret på forskellig vis lige siden vikingernes tid. Alle kulturer har hver deres traditioner og ritualer, men to ting har vi alle til fælles. Lyset og musikken er altid en del af vores fest uanset, hvor vi kommer fra eller har hjemme. Derfor inviterer Concerto Copenhagen dig og dine nærmeste med, når vi tænder et i lys i mørket på årets længste nat.

Vi tænder et lys i mørket for håbet. Håbet for en lys fremtid og lysere dage, og ikke mindst et ønske om at alle får en dejlig jul med dem de har kær.

I lyset skær vil vi tage jer med på en julerejse gennem Europa.  For uanset, hvordan vi fejrer julen, så er musikken en fællesnævner for os alle og en del af julens fest. Derfor kan du se frem til at opleve en bid af festen af fra hele Europa med musik fra Holland, England, Frankrig, Italien, Polen, Tyskland – og selvfølgelig fra Danmark; Christian Geist var organist ved Trinitatis Kirke fra 1684 til 1686.

Dørene åbner kl. 21.00, og koncerten starter kl. 21.30.
Baren i Musikhuset vil være åben inden koncerten.

CoCos Julekoncert 2023 kan opleves to gange samme aften.
Aftenens første koncertfinder sted i Trinitatis Kirke, hvor kirkens rum vil forstærke og løfte musikkens religiøse og højtidelige budskaber op under hvælvingerne. Derefter spiller vi samme koncerter i en kortere version i Musikhuset København, hvor musikken kan opleves i et mere intimt format med vin og levende lys, når vi sammen tænder et lys i mørket på årets længste nat.