Megan Adie

Jeg er født i The San Francisco Bay Area på en husbåd af to kunstner-forældre i 1980. Min ungdom tilbragte jeg i Austin i Texas, hvor jeg begyndte at studere kontrabas. Mine studier førte mig til Interlochen i Michigan, og derefter til Los Angeles og Santa Barbara i Californien. I Santa Barbara studerede jeg i tre år hos Nico Abondolo. På University of California gennemførte jeg en bachelor i Printmaking and Book Arts – i øvrigt brugte jeg meget tid på stranden.

I 2003 flyttede jeg tilbage til San Francisco og begyndte som freelancer hos orkestrene i området samtidig med at jeg underviste i printmaking ved San Francisco Center for the Book. I løbet af de næste syv år, vandt jeg anden solopladsen i The Santa Cruz Symphony og optrådte regelmæssigt med regionale orkestre, jeg turnerede i USA og Europa med et Old Time Band, fotograferede sjældne bøger på Stanford University og underviste i book arts and letterpress printmaking på the Academy of Art University.

En stærk interesse for historisk opførelsespraksis førte mig til Basel i Schweiz i 2010. Jeg studerede kontrabas og violone hos David Sinclair på Schola Cantorum Basiliensis og fik en master degree i juni 2012. Efter min bosættelse i Europa har jeg arbejdet med alle mulige forskellige ensembler og orkestre: Concerto Copenhagen, La Chambre Philharmonique, kammerorchester basel, the Festival Orchestra at Aix-en-Provence, La Cetra, and Capriccio. Selvom jeg stadig drømmer om Californien fra tid til anden, er jeg meget glad for at bo i København. Her holder jeg meget af at lave workshops i mit studio på Frederiksberg Allé, men mest af alt af at spille musik med mine venner i CoCo.

Læs mere om Megan på hendes website.