Ungt Blod

samarbejde med Det Kongelige Danske Musikkonservatorium

Concerto Copenhagen spiller sammen med næste generations barokspecialister under ledelse af Lars Ulrik Mortensen og koncertmester Peter Spissky i dette årligt tilbagevendende workshop-projekt på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Projektet er et led i Concerto Copenhagens langsigtede strategi om at påtage sig sin del af ansvaret for musikerfødekæden i Danmark. Samarbejdet begyndte i 2012 og har bl.a. medført, at flere af de studerende senere har medvirket i Concerto Copenhagens egne projekter og indspilninger.

Samtidig er det den eneste mulighed man har i Danmark for at modtage undervisning af Lars Ulrik Mortensen, der udover dette projekt kun underviser i EUBO (European Union Baroque Orchestra).

Peter Spissky underviser til dagligt i barokviolin på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og følger således de studerende gennem hele undervisningsåret.

Se video og billedserie herunder.

Se video

Ungt Blod 2017 – Händel with Passion

Interview med de studerende, Adam og Lukasz, under workshopprojektet Ungt Blod 2017 // Händel with Passion på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
Peter Spissky – koncertmester
Lars Ulrik Mortensen – musikalsk ledelse
Videoproduktion: Kirstine Skov Hansen / Concerto Copenhagen

Se video

Ungt Blod 2015

Concerto Copenhagen spiller sammen med næste generations barokspecialister i dette tilbagevendende workshop-projekt på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
Videokreditering: Nadia Harpøth Adan / Concerto Copenhagen